Εμφάνιση όλων των 4 αποτελεσμάτων

Πίκο και ΛόλαΠίκο και Λόλα

Πίκο και Λόλα . Δύο νέοι ήρωες που θα λατρέψουν τα πολύ μικρά παιδιά.

Η Λίνα Σωτηροπούλου και η εικονογράφος Ναταλία Καπατσούλια δημιουργούν μια νέα σειρά βιβλίων για πολύ μικρούς αναγνώστες. Η σειρά που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών.

Πρόκειται για μια νέα, τρυφερή σειρά με διασκεδαστικές ιστορίες, γραμμένες σε απλά και λιτά στιχάκια. Ήρωες της σειράς δύο αξιολάτρευτα ζωάκια, ο Πίκο, ένα χαριτωμένο κουνελάκι, και η Λόλα, μια ζωηρούτσικη και σκανταλιάρα σκυλίτσα. Μέσα από αυτές τις ιστορίες ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός, μαγικός κόσμος. Ο Πίκο και  η Λόλα μπορεί να είναι τόσο διαφορετικοί, όμως είναι αχώριστοι.  Μέσα από τις περιπέτειές τους τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν τις πρωταρχικές έννοιες της φιλίας, της καλοσύνης, της αποδοχής και της συνεργασίας, αλλά και να αναπτύξουν τη φαντασία τους. 

Tα μικρά παιδιά θα γελάσουν με την καρδιά τους με τις σκανταλιές και τις αστείες περιπέτειες των δύο πρωταγωνιστών, και θα ζητούν από τους γονείς τους να τους διαβάζουν ξανά και ξανά τις ιστορίες τους. Για περισσότερες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης σας προτείνουμε εύκολες δραστηριότητες με τον Πίκο και τη Λόλα που θα συντροφέψουν και θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά.

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για κατεβάσετε και να τυπώσετε τις δραστηριότητες.

Ψάξτε τον Πίκο ΕΔΩ.
Χρωματίστε τον Πίκο ΕΔΩ.
Χρωματίστε τη Λόλα ΕΔΩ.
Ενώστε τις τελείες για να δείτε τον Πίκο και τη Λόλα ΕΔΩ.
Φτιάξτε προσκλήσεις για πάρτι γενεθλίων ΕΔΩ.

-10%

Παιδικό Βιβλιοπωλείο

Πίκο και Λόλα Ταξίδι στο φεγγάρι

8.80 7.92
-10%

Παιδικό Βιβλιοπωλείο

Πίκο και Λόλα Τα γενέθλια

8.80 7.92
-10%

Παιδικό Βιβλιοπωλείο

Πίκο και Λόλα Η εκδρομή

8.80 7.92
-10%

Παιδικό Βιβλιοπωλείο

Πίκο και Λόλα Τα όνειρα

8.80 7.92

Δωρεάν αποστολές άνω των €29 Απόρριψη