Η αγαπημένη μου αδελφούλα

Η αγαπημένη μου αδελφούλα

Η αγαπημένη μου αδελφούλα

Η αγαπημένη μου αδελφούλα. Αγάπησα το “Αγάπη μου», το οποίο το έκανα και δώρο στους κουμπάρους μου μόλις γεννήθηκε το μελλοντικό μου βαφτιστηράκι. Η ιστορία του “Η αγαπημένη μου αδελφούλα” είναι για μένα εξίσου Απλή, Όμορφη, Συγκινητική, την οποία και θα πρότεινα και χωρίς δισταγμό, ειδικά αν περιμένετε νέο μέλος στην οικογένεια.

Μια μέρα, οι γονείς μου μού είπαν πως θα αποκτήσω μια αδελφούλα.

Σκέφτεται ο Archibald, ο χαρακτήρας από το βιβλίο ” Αγάπη Μου”. Σε αυτή την ιστορία έχει το ρόλο του μεγάλου αδελφού περίεργου, αλλά και σκεπτικού με την άφιξη της μικρής αδελφής ,με την οποία θα πρέπει τώρα να αναμετρηθεί.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, η μικρή αδελφή μεγαλώνει, βρίσκει τη θέση της στα παιχνίδια, στην καρδιά, αλλά και στις αγωνίες ενός μεγάλου αδελφού μερικές φορές ζηλιάρη, συχνά τρυφερό και τελικά πολύ υπερήφανο για αυτό το νέο ρόλο.
Η Astrid Desbordes, με την λεπτότητα, την ευαισθησία και το χιούμορ του λόγου της, και η Pauline Martin, με την γλυκιά και καθαρή εικονογράφηση, μας προσφέρουν το τέλειο βιβλίο που ασχολείται με την αναμονή και την άφιξη μιας μικρής αδελφής ή ενός μικρού αδελφού. Απαντά με γλυκύτητα και τρυφερότητα στα εύλογα ερωτήματα αυτού του μικρού αγοριού-μεγάλου αδελφού το οποίο και καταλαβαίνει ξεκάθαρα τη θέση που παίρνει στην οικογένεια αλλά και στις καρδιές των γονιών του.
Ένα βιβλίο με έμφαση στα ουσιώδη: άνθρωποι και συναισθήματα. Δείτε περισσότερα.
 
Η μετάφραση του βιβλίου έχει γίνει από τον Θανάση Πέτρου και το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κόκκινο
Βιβλιοπαρουσίαση Αφροδίτη Γεωργίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δωρεάν αποστολές άνω των €29 Απόρριψη