Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής. Για αποστολές παραγγελιών, συνολικής αξίας αγοράς 49 ευρώ και πάνω, δεν γίνεται καμία χρέωση εξόδων αποστολής. Χρεώνεστε μόνο την αξία των ειδών  που επιλέξατε από το Σπίτι της χαράς.

Αγορές αξίας έως 48,99  ευρώ, χρεώνεστε με 4,50 ευρώ έξοδα αποστολής συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων συσκευασίας.

Σε περίπτωση που ο πελάτης, επιθυμεί την αποστολή της παραγγελίας του σε δύο δόσεις (πχ να αποσταλούν τα άμεσα διαθέσιμα και να γίνει χωριστή αποστολή των ειδών που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και αναμένονται από τους αντιπροσώπους, ο υπολογισμός για τα έξοδα αποστολής γίνεται για κάθε αποστολή χωριστά, ανεξάρτητα από τον ενιαίο υπολογισμό που έχει γίνει στην ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που η τελική αξία της αγοράς διαφέρει από την αξία της παραγγελίας (πχ λόγω έλλειψης αποθέματος ορισμένων ειδών) και κατόπιν ενημέρωσής του ο πελάτης έχει επιλέξει να του αποσταλούν τα διαθέσιμα είδη, ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την τελική αξία της αγοράς, ανεξάρτητα από τον ενιαίο υπολογισμό που έχει γίνει στην ιστοσελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 21:00 και το Σάββατο 9:00 – 18:00 στο τηλέφωνο 2109311133.